Home

1.6 FSI problémy

1.6 FSI (85 kW) Poruchy a problémy Poruchy a problémy. Od mischicka, Červen 23, 2009 v 1.6 FSI (85 kW) Sledujíc. Zdravím všechny příznivce omylu 1,6 FSI ve verzi pro O2 (CZ) - né že by nejel, to né, ale ty doprovodné jevy jsou opravdu pecka. Na začátek bych jen napsal, že mé zoufalství je již na nejvyšší možné úrovni a pokud se nenajde alespoň minimální logická odpověď tady, tak už opravdu nevím. Začnu ale. Volkswagen Golf v garáži je sen mnoha mužů i žen. Jeho design je nadčasový, a tak i pětková řada a model z roku 2004 má ještě dnes šmrnc. Kvalitou se navíc chlubí i podvozek, a tak jediným prvkem (ale zato pořádně důležitým), co nás u další testované ojetiny z bazaru vůbec nenadchnul, byl motor 1,6 FSI Motory 1.6 FSI dojely na natažené intervaly výměn oleje, neboť malá třílitrová náplň v motoru rychle zdegradovala. Kdo měnil olej v intervalu 10 až 15 000 km, obvykle takové potíže neměl a někteří mají Octavii 1.6 FSI dodnes a slouží jim dobře

Obecné problémy přímovstřikových motorů: Usazování karbonu v sacích kanálech, protože tyto usazeniny nemá co omývat, jelikož zde proudí jen vzduch bez benzínu, který je vstřikován přímo do spalovacího prostoru válce Seat a Audi 1.6 FSI a 2.0 FSI, spalující tzv. vrstvenou směs, které nepotěší dynamikou, hrubým. Prosím kohokoliv kdo má možnost sehnat stejný typ motoru, tedy 1,6 FSi BLF motor se snímačem nízkého tlaku paliva a řídící jednotkou regulovaným čerpadlem v nádrži. Přijel bych a naměřil bych si na něm nízký tlak paliva v závislosti na ovládacím proudu, abych měl nějaký záchytný bod, kde se pohybují regulační.

FSI nebrat, sice tam je řetěz, ale taky s ním bývají problémy a celkově není o co stát. Myšlenka VW byla dobrá, ale provedení se nepovedlo. Proto jich je tolik na prodej. Spolehlivou 1,6 Mpi si lidi spíš předávají v rodině a drží si ji Audi A5 3.2 FSI Multitronic Ford Focus II 1.6 TDCI 16V Problém Focusu s motorem 1.6 TDCi je především v tom, že se fasoval jako služební ve firmách, kde se řidiči o opatrné zacházení nestarali. Objevují se také potíže se zakarbonováním,.

Motorů, které se konstruktérům úplně nepovedly, je samozřejmě mnoho. Náš seznam obsahuje ty nejdůležitější nebo nejzajímavější, zohledňujeme i jejich rozšíření v našich zeměpisných šířkách. Z toho důvodu vynecháváme například průšvihy typu Oldsmobile LF9 (extrémně problémový americký osmiválcový. 1.6 FSI je velmi slusny motor. Samozrejme jsou i lepsi, ale PaJo asi chtel rici, ze ne vsichni maji 1.9 TDI. Myslim, ze vecne diskuze, ktery motor je nejlepsi, jsou uplna ztrata casu, nebot si stejne kazdy koupi co chce, a na rady lidi tady na autorevue asi nikdo neda cestou z Prahy zacala jet na 3 valce a kdyz dojela do Brna tak to na 4 valci propalilo pist dal sem novej pist krouzky,svicky,slozil a ted ta zavada porad 4 valec mokra svicka..d eos 1.4 tsi (2007-2011), 1.6 fsi (2006-2007), 2.0 tsi (ea888) Touareg 3.6 FSI (2006-2007) Situace obdobná jako u Audi/Seat/Škoda - problémy motorů se promítají do všech koncernových značek chlapi od jakyho vyrobce davate sada rozvodu i s nastavovačem vačky na motor 1.6 fsi 85 kw BLF díky _____ Passat CC 2.0 tdi: Zaslal: so říjen 06, 2018 12:22 pm: geo: Aktivista: Založen: 16.9.2010: Příspěvky: 4581

Jel jsem jednou předváděčku golfa 1,6 fsi. Nejhorší motor v nabídce. Příjemností jízdy je tato 75 kw lepší volba. A 98 je podmínka pro fsi ne nadstandard. Nejvíc mě děsilo že mě od semaforu dal strej peugeot 405 v benzinu.(obyč ne mi16 Škrticí klapka. Škrticí klapka se v průběhu chodu motoru zanáší různými nečistotami. Ty je třeba čas od času odstrani, aby mohl moor zase správně fungovat. Kromě nepravidelného chodu způsobuje její zanešení také kolísání otáček při volnoběhu motoru, zhasínáním motoru, a nebo problémy s nastartováním. Někdy. Ahoj lidi, mám Passata B6 s motorem 1.6 FSI (teda, abych byl přesný přítelkyně má, koupila ho už v době, kdy jsme spolu nebyli), najeto lehce přes 160 tis. (prověřeno i v elektronických databázích, má kompletní historii). Jo a přítelkyně s ním jezdí dost krátké trasy, zača Větší 1.6 verze existovaly dvě. Jednak starší s osmi ventily a nepřímým vstřikem, a jednak novější se vstřikováním FSI a rozvodovým řetězem. Bohužel, jak se ukazuje, tyto motory (platí to i pro větší 2.0 FSI, který je však úplně jiný) jsou dost citlivé na kvalitu paliva

ChipTuning - Volkswagen Golf 1.6 FSI - 116 HP (gen. 1K1, 2003+) Zvýšení výkonu motoru (chiptuning) vozidla Volkswagen Golf 1.6 FSI - 116 HP je možné z původních 85 kW (116 HP) až na 94 kW (129 HP) a nárůst točivého momentu ze 155 Nm až na 174 Nm. Maximální rychlost se po úpravě zvýší o + 2 KM/H a kombinovaná spotřeba se sníží v průměru o -0,50 L / 100 KM Volkswagen Touran se také potýká s vůlemi na přední nápravě a především s opotřebenými ložisky zadních kol. Ty prozradí typické hučení. Motory 1.6 FSI častěji trápí vadné cívky zapalování, turbodiesely zase potíže s filtrem pevných částic či čidlem výfukových plynů Ale problémy s pohonnými jednotkami mohou potkat i pečlivé majitele. Mezi negativa se dá zařadit také velká oblíbenost Octavie mezi zloději. Motory a převodovky U Octavie je skutečně z čeho vybírat. Pod kapotou mohou být benzínové motory 1,4 a 1,6 litru s atmosférickým sáním, nebo přímovstřikové agregáty 1.6 FSI a 2.0.

Poruchy a problémy - 1

  1. Re: 1.4 FSi r.v. 2004 Příspěvek od kili067 » 12.12.2013 09:43 Tak mi teď kluci ušatý z servisu volali, že je vadná žhavící cívka na 4. válci, cena 1200,- tak snad se tím problémy vyřeší, tak jako u Vás
  2. Problémy s diodovými bloky ; O nás. Obchodní podmínky; Ochrana osobních údajů 1.6 FSI (85kW) AUDI A3 (8P1), 1.6 FSI 85 kW. Virtuální garáž.
  3. ChipTuning - Volkswagen Golf Plus 1.6 FSI - 116 HP (gen. 5M1, 2005+) Zvýšení výkonu motoru (chiptuning) vozidla Volkswagen Golf Plus 1.6 FSI - 116 HP je možné z původních 85 kW (116 HP) až na 94 kW (129 HP) a nárůst točivého momentu ze 155 Nm až na 174 Nm. Maximální rychlost se po úpravě zvýší o + 2 KM/H a kombinovaná spotřeba se sníží v průměru o -0,50 L / 100 KM
  4. Autorizovaný chiptuning Volkswagen Golf 1.6 FSI 81kw (110hp). 100% legální. Garance vrácení peněz 30 dní

O2 - 1.6 FSI (BLF) problémy, maximální zoufalství ..

Nelíbil se mi ale design (hlavně uvnitř), zpracování a např. problémy s korozí. Už jsem byl i pro Astru, která se mi vzhledově líbila moc (krom zadní partie, která je jako krabice) a má živý 1.6 16V. Ovšem co jsem tak četl, tak má ráda olej a s tím spojené problémy a dále jí provází až často různé poruchy Nepovedené jsou také přímovstřikové jednotky 1.6 FSI a 2.0 FSI, které nepotěší dynamikou, hrubým během a překvapivě vysokou spotřebou v reálném provozu. Navíc lépe fungují na vysokooktanový benzin. Problémy s rozvodovým řetěze Motory TSI měly v počátcích problémy s rozvodovými řetězy. I když byly tyto problémy dávno vyřešeny, promítají se stále do ceny vozů TSI, což může na druhou stranu představovat příležitost k dobré koupi. Z naftových motorů se na trhu nejčastěji objevují úsporný 1.6 TDI-CR/77 kW nebo výkonný 2.0 TDI-CR/103 kW Pětistupňová manuální u motorů 1.4 16V, 1.4 FSI, 1.6 8V a 1.9 TDI. Zbytek šestistupňové manuály i pro některé verze motoru 1.9 TDI (třeba ve spojení s pohonem všech kol). Motory 1.6 8V, 1.6 FSI a 2.0 FSI alternativně se samočinnou šestistupňovou převodovkou 09G s měničem momentu

Tentokrát na benzínové TSI (v modelech Audi označované jako TFSI). Vzhledem k široké rozšířenosti (vyskytují se v modelech značek VW, Škoda, Audi a Seat) se zaměříme pouze na motory o obsahu 1,0l - 2,0l. Exotičtější varianty 2,5 TFSI, 3,0 TFSI, 4,0 TFSI a 5,0 TFSI si připomeneme v jiném článku. Motory TSI (TFSI) při. Přesto jsou motory, kde selhává i aditiv. Např.1,6 THP od PSA. motory FSI od VW. Problémy s Peugeot 1,6 THP je pěkně popsán ve SM 50/2016. Například u motorů 2,0 HDI, také od PSA aditiv Vif, čistí i vstřikovače. Více SM 48/2016. Aditivem Vif, benzin, či diesel, v doporučeném poměru, se nic, dle mého názoru nezkazí Benzínový agregát 1.6 FSI s přímým vstřikem je zatím představiteli společnosti vychvalován do nebes, ovšem zda Audi technickou novinkou potvrdí svůj reklamní slogan, si budeme muset počkat až do léta. To se A2 1.6 FSI objeví na trhu v EU. O prodeji tohoto modelu v ČR zatím nebylo rozhodnuto

TEST OJETINY: VW Golf s motorem 1,6 FSI je nesmrtelný, ale

Pokud se vám podaří, určitě je vhodná volba i 3.2FSi. Passat se nabízí i v motorizacích 1.4TSi a 1.6, nicméně tyto agregáty disponují opravdu kompromisním výkonem vzhledem k váze vozu, vhodné jsou do města, ale na delší trasy bude auto líné (mimo uvdené je k mání i 1.8TSi, ale to je jakýsi kompromis mezi 1.6 a 2.0) Publikováno: 31.8.2019 Přímovstřikové benzínové motory a jejich trampoty s karbonem. Pokud vlastníte moderní vozidlo s přímovstřikovým benzínovým motorem typu GDi, T-GDi, TSi, TFSi, FSI, TCe, THP apod., tak je velice pravděpodobné, pokud neaditivujete pravidelně palivo, že Váš vůz ztrácí na výkonu či kultivovanosti z důvodu přítomnosti tvrdých karbobonových úsad. Škoda Octavia - II (2004 - 2009) - 1.6 FSI, 85 kW; VYBERTE SI VARIANTU CHIPTUNINGU . OPTIMAL Vyšší výkon, nižší spotřeba ATEST CHIPTUNING SE ZÁPISEM DO TP ECO Pro snížení spotřeby INDIVIDUAL Chiptuning na mír FSI VUT BAKALÁŘSKÁ PRÁCE List 8 6.5.1 Problémy na zařízení.....2 Pohonná jednotka 1.6 FSI/85 kW s přímým vstřikováním paliva není zrovna nejsilnější a ani spotřebou neohromí. Snad právě proto je mezi motoristy značně oblíbenější přeplňovaná osmnáctistovka (1.8 TFSI/118 kW). Jenže tento agregát nezřídka trápí visící ventily a praskání hlavy válců

Jaké chyby a nedostatky má předposlední verze v bazarech hodně vyhledávaného modelu? Reportáží provází Martin Vaculík - Svět motorů a Auto.czZdroj. S výhradami lze ještě doporučit motor 2.0 TFSI (147 kW), případně pro fajnšmekry šestiválec 3.2 VR6. Tam ale počítejte s výrazně vyššími servisními náklady. Motorům 1.6 FSI a 2.0 FSI se vyhněte obloukem. Snad jen, pokud bude mít dvoulitr FSI samočinné řazení Test ojetiny Škoda Roomster. Stále dobře poslouží, ale pozor na některé motory. 2. 10. 2018 • Novinky, Ojeté vozy. Na rozdíl od zbytku produkce automobilky Škoda není Roomster technicky provázán s žádným jiným vozem mateřského koncernu, jelikož se jedná o křížence v domácích podmínkách. Přední část vozu je.

Drtivá většina golfů se čtrnáctistovkou pod kapotou má totiž pohonnou jednotku 1.4 16V/55 či 59 kW, případně 1.4 FSI s výkonem 66 kW. Obě motorizace jsou oblíbené, ne však nejvyhledávanější. Větší zájem je o 1.6 FSI/85 kW, slibující dostatek výkonu ve všech jízdních situacích a to při zachování rozumné spotřeby 2003: zahájení výroby a spuštění prodejů s motory 1.6/75 kW, 1.6 FSI/85 kW, 2.0 FSI/110 kW, 1.9 TDI-PD/74 kW (během roku i 77 kW), 2.0 TDI-PD/100 kW (později 103 kW) 2004: možnost převodovky DSG ve spojení s diesely, koncem roku nejslabší diesel 1.9 TDI/66 kW 2005: vrcholný diesel 2.0 TDI-PD/125 kW s filtrem pevných části Bora 1.6 FSI (81 kW) vyrábaná v rokoch 2001 až 2005. Bora Variant 1.6 FSI (81 kW) vyrábaná v rokoch 2001 až 2005. Golf V 1.4 FSI (66 kW) vyrábaný v rokoch 2003 až 2004. Golf V 1.6 FSI (85 kW) vyrábaný v rokoch 2003 až 2004. Golf V 2.0 FSI (110 kW) vyrábaný v od januára do mája roku 2004

Problémy jsou i s originálními autorádii Symphony - špatný příjem a poruchovost. U modelů Scout si dejte pozor na poškození podvozku neopatrnou jízdou mimo zpevněné komunikace. Motorizace. Benzinové motory: 1.4 16V/55 a 59 kW, 1.6/75 kW, 1.6 FSI/85 kW, 1.8 TSI/118 kW, 2.0 FSI/110 kW, 2.0 TSI/147 kW 2,0 FSI tiež nemá problém z 95 oktánom. Výkon aj zvuk dobrý, ale na daný výkon vysoká spotreba. 1,4 TSI mal problémy zo spolahlivosťou, myslím že problémy boli z reťazovými rozvodami a krátkou životnosťou turba, to si ale ešte over. Vďaka turbu to netreba tak točiť ako atmo 1,6 Vyskytly se sice drobné problémy, ale zvládl jsem to. Doufám, že jsem to instaloval naposled. [přidat komentář] Přidat svou odpověď Vw golf V 1.6 fsi - 2 odpovědi; Zjištění kodu autoradia - 1 odpov. V úterý v 10 hodin se na start testu spotřeby nové Škody Octavia s motorem 2,0 FSI postavila první posádka. Na čerpací stanici Shell na hradecké dálnici D11 začal 24hodinový test, ve kterém se až do středeční desáté hodiny vystřídalo dvanáct dvoučlenných posádek. Naše test uzavírala

Autorecenze Renault Megane 1,6 16V 74 kW/100 k - Velmi dobrá investice (snad). - závady, hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, zkušenosti, spotřeba, komentáře, diskuze, recenz Silnější přímovstřiková verze motoru - tedy 1,6 FSI - příliš dobrou volbou není, spotřeba u ní hodně kolísá podle jízdního stylu a motor je hodně citlivý na kvalitu paliva. Spotřeba je častým tématem i u motorů TSI, které se v průběhu života modelu pod kapotu A3 dostaly

Nejrizikovější motory v ojetinách značky Škoda - Garáž

Problémy dospívání (102 KM), 1,6 FSI typu BLF i BLP o mocy 85 kW (115 KM), 1,8 TSI typu BZB o mocy 118 kW (160 KM), 2,0 FSI typu BLR, BLX, BLY, BVX, BVY i BVZ o mocy 110 kW (150 KM), 2,0 TFSI typu AXX, BWA i BPY o mocy 147 kW (200 KM), 2,0 TSI typu CAWB o mocy 147 kW (200 KM), 3,2 V6 FSI typu AXZ o mocy 184 kW (250 KM) oraz R36 typu BWS. Volba padla na koncernovou 1.4 TSI (s rozvodovým řemenem), což by měl být spolehlivý motor s dostatečným výkonem a rozumnou spotřebou paliva. LPG systém jsem si vybral PRINS (DLM / VSI 2.0 DI podle motoru). V případě varianty DLM jsem uvažoval o 103kW variantě dle specifikace výrobce (roky 2014-15). V případě VSI 2.0 DI o.

Proč nepřestavujete motory TSI, FSI s přímým vstřikem

FSI VUT BAKALÁŘSKÁ PRÁCE List 14 1.4 Problémy ve stávající výrobě V současné době se firma potýká s problémy při výrobě malých lomených spojovacích článků. Malosériová výroba opakující se v různých modifikacích vylučuje konstrukci střižných nástrojů pro jednotlivé typy desek Profesionální 4-prvková sada pro servisování rozvodů motorů FSI a TFSI automobilů řady VAG. Sada obsahuje zařízení pro upevnění GMP, zařízení pro zajištění válečků, upínací válečkový trn a zajišťovací šroub. Určeno pro automobily s motory FSI + TFSI AUDI A3 SEAT Altea, Ibiza, Leon ŠKODA Fabia II, Octavia, Roomster, Superb VW Eos, Golf, Golf Plus, Jetta, Passat. Hodnocení a zkušenosti s autem. Není zatím nic,co by Audi A2 nemělo. Je spolehlivé,rychlé,tiché,pohodlné,úsporné,má dost místa k sezení a zavazadlový prostor bohatě stačí.Dobře se nastupuje i vystupuje.Je velmi bezpečné,díky svému rámu a to je to nejdůležitější.V dnešní době jezdí tolik bláznů,že nebude dlouho trvat a ve výbavě bude povinný přední rám.

Rizikové ojetiny – Škoda Octavia II – VW Golf V – Ford

Aretace rozvodů VW Audi Škoda 1.2, 1.4, 1.6 FSi TSi TFSi Aretace rozvodů VW Audi Škoda, Seat s motory 1.2 TSi, TFSi a motory 1.4, 1.6 FSi, TSi (rozvod řetězem) Motory: 1.2 FSi, TFSi: CBZA, CBZB, CBZC 1.4 TSi, 1.4, 1.6 FSi: AXU, BAG, BKG, BLF, BLG, BLN, BLP, BMY, BTS, BWK CAXA (03-) Čísla OEM: KM 571A 3313 VAS 6079 6079 VAS6079 1 860 895 000 1 895 879 000 T10170 T10170A/1 T10170A / 1. přihlášení. SKODA OCTAVIA II (1Z3) 1.6 FSI přehled nabídky autodílů. extra rychlé hledání. osobní vozy. Oleje a ostatní kapaliny. Pneumatiky. Baterie. Dítě v autě. Přeprava nákladu Medzi zážihovými agregátmi sa ako rizikové javia 1.6 FSI, no najmä 1.2 TSI a tiež jeho väčší súrodenec 1.4 TSI. V oboch prípadoch im spôsobuje ťažkosti nechvalne známa rozvodová reťaz, po jej výmene by však už malo byť všetko v poriadku. Bezproblémový nebýva ani motor 1.8 TSI, pri ktorom hrozia praskliny v hlave valcov HYUNDAI ACCENT II limuzína (LC) 1.6 2002/12 - 2005/11 77 Kw 14.08 07:39 BMW 1 (F21) 125 d 2015/3 - 165 Kw 14.08 07:31 MASERATI QUATTROPORTE VI 3.8 V8 2020/10 - 427 Kw 14.08 05:5 Honda Civic 1.4 ano/ne? Od: ladka 20.08.21 16:34 odpovědí: 1 změna: 20.08.21 17:00. Zdravím, pánové. Vybírám si nové = použité auto. Najezdím ročně ca 25tis. ale dálnice málo, spíš hodně okresky, denně 20km do práce, 20km z práce a pak hodně výletujeme. Jezdím sama nebo ve dvou

FSi se sporadickými výpadky chodu motoru od roku 2006

Alternátor - Škoda Octavia 1,6 - ORIGINAL Bosch 0124325050, 036903024A Jedná se o nový originální díl Bosch Objednací číslo: ALT14033 ORIGINÁ Audi A1 A3 1.4 TFSI 1.6 FSI Chain Petrol Engine Camshaft Timing Lock Tool & TDC,TDC Audi A1 A3 1.4 TFSI 1.6 FSI Chain Petrol Engine Camshaft Timing Lock Tool &, 1,4,6FSi 1,4 TSI - Chain Drive, • Timing kit suitable for 1,4TFSi and 1,4/1,6FSi engines,4TFSi - BLG, BMY, BWK, CAVA, CAVB, CAVC, CAVD, CAVE, CAVF, CAXA, CAXC, CDGA, CSMA,Petrol. • Audi A3 type 8 p and 8PA 05/2003 to 06/2008, • Audi A3 Cabriolet 05/2008 to present,LIGHTS light LED white XENON AUDI A3 8 p 2003-2008 1,6 FSI 2,0 FSI TDI plate, • Audi A3, S3, RS3 type 8 p all models of 06/2008 to 08/2013, Get the Best Deals Looking for everything you need Give you the best quality and lowest price

Video: Diskuze - Touran : 1

Nové motory 1,4 TSI (103 a 125 kW) a vrcholný diesel 2,0 TDI-Piezo PD (125 kW). Verze GTI Edition 30 s výkonem 169 kW. 2007: Přichází Golf variant. 1,4 TSI nyní i v jednodušší verzi s 90 kW. 1,6 FSI končí. 2008: nastupují motory 2,0 TDI-CR, na podzim je hatchback nahrazen novou generací Golf VI TOURAN (1T1, 1T2) 1.6 FSI 85 KW / 115 HP 2.2003 - 1.2007 TOURAN (1T3) 1.4 TSI 103 KW / 140 HP 5.2010 - 5.2015 TOURAN (1T3) 1.4 TSI EcoFuel 110 KW / 150 HP 5.2010 - 5.2015 druh provozu hydraulický montovaná strana Sací strana Počet zubů 36 montážní pohon vačkový hřídel Provedení řetězu Simplex Řízení motoru řetě Inzerát č. 138406356: Prodám alternátor vw touran 1,6 fsi, Cena: Dohodou, Lokalita: Pardubic

Ojetý Volkswagen Golf V je stále vyhledávanou ojetinou

10 nejrizikovějších ojetin, kterým je lepší se zdaleka

Těchto 20 motorů obejděte v bazaru širokým obloukem

V českých podmínkách se systém objevil v roce 1999 u Mitsubishi s motory GDI. Masovou záležitostí se stal uvedením Golfu a Octavie 1.6 FSI (FSI = fuel stratified injection) a později 2.0 FSI, v kombinaci s přeplňováním je nyní nabízen ještě v motorech VW 1.4 TSI, TFSI a 1,8 TFSI. Prvně jmenovaný motor 1.6 je nejméně povedený Motory 1.6 MPi a 1.6 FSI tvoria základ benzínových motorizácii tohto modelu auta, no najobľúbenejšie motorizácie sú 1.9 TDI a 2.0 TDI. Volkswagen Passat B6 mal pod svojou kapotou na výber mnoho typov agregátov, ktoré sa dali kombinovať so 6 alebo 5 stupňovou manuálnou prevodovkou alebo automatickými prevodovkami Tiptronic a DSG 1,6 FSI (85 kW, 155 Nm) Nezriedka bola potrebná aj úprava softvéru riadiacej jednotky, čo však problémy riešilo len čiastočne. 1,6 TDI (77 kW, 250 Nm) V roku 2009 sa ako nástupca 1,9 TDI objavil nový motor 1,6 TDI s rovnakými výkonovými parametrami. Vyznačuje sa kultivovanejším chodom a pri bežnej prevádzke poteší. Motor 1.6 FSI 85 kW (116K) nie je nič iné ako prekopaná stará spoľahlivá 1.6 MPI. Motor bol však prepracovaný, dostal vysokotlaké vstrekovanie benzínu a namiesto 8 ventilovej hlavy, 16 ventilovú. Aj keď to papierovo vyzerá, že je silnejší, reálne nečakajte zázraky

Diskuze - Škoda Octavia II 1,6 FSI je povolána do servisů

Dieselpower forum :: Zobrazit téma - Octavia II 1

Aretační přípravky VAG 1.2 TSi, 1.4, 1.6 FSi VW, Audi, Škoda, Seat - SATRA (aretace rozvodů, sada) S-XUPVW, F04014 Skladem (12 ks) 990,91 Kč bez DP 1,6 86kw . 278 000 Kč. 3,6 FSi 191kw ELEGANCE. takže do vás nikdo nic nehustí. Jakékoliv drobné problémy po koupi jsou ochotní nějakým adekvátním způsobem řešit :-). Poprvé z bazaru a dobrá zkušenost. David Pola ODKAZY Cestovatelé Loudy na cestě. Pohonná jednotka 1.6 FSI/85 kW s přímým vstřikováním paliva není zrovna nejsilnější a ani spotřebou neohromí. Ani turbodmychadlu se potíže nevyhýbají. Problémy jsou také s filtrem pevných částic nebo čidlem výfukových plynů. Pokud vozidlo za jízdy cuká nebo ztrácí výkon, může být příčina právě v tomto.

Seznam aut s problémovými řetězovými rozvody: od Alfy až

Zážehový motor s přímým vstřikem paliva (anglicky pod různými názvy Gasoline direct injection engine (GDI), Petrol Direct Injection, Direct Petrol Injection, Spark Ignited Direct Injection (SIDI), Fuel Stratified Injection (FSI)) patří do skupiny zážehových motorů.Na rozdíl od konvenčního zážehového motoru nespaluje pouze homogenní směs Bora 1,6 FSI (81 kW) vyrábaná od októbra 2001 do septembra 2005 (modelový rok 2002 - 2005) Bora Variant 1.6 FSI (81 kW) vyrábaná od októbra 2001 do septembra 2005 (modelový rok 2002 - 2005) Touran 1.6 FSI (85 kW) vyrábaný od novembra 2002 do mája 2004 (modelový rok 2003 - 2004 1759 mm. 69.25 in. Ποιο είναι το βάρος του αυτοκινήτου, 2003 Volkswagen Golf V 1.6 FSI (115 Hp)? 1220 κιλά. 2689.64 lbs

Dieselpower forum :: Zobrazit téma - ROZVODY 1

Ojetá Škoda Octavia za 150 000 KčŠkoda Octavia II (1Z, od 2004-2013) - recenzia, skúsenosti

Ojeté Audi A3 1.6: Když základ stačí auto.c

Celo krycí plachta na auto s karoserií SUV, Optimální ochrana v létě před horkem, pylem a prachem; v zimě proti námraze, sněhu a znečištění. Barva modrá, 503 x 21 Auto jste tak museli honit a i díky tomu dnes tyto motory trpí na vyšší spotřebu oleje, mají občasné problémy s bloky. Později byl motor vyměněn za novější a výkonnější motor VR6 3,6 FSI, který se montoval třeba i do Škody Superb. A ten je nejen výkonnější (206 kW/280 koní a 370 Nm, 0-100 km/h: 8,6 s, max. Volkswagen Golf Hatchback (2004 - 2008) Specs & Dimensions. Scroll down for the full details of the Volkswagen Golf Hatchback right here. On this page, you will find all of the key specs for the Volkswagen Golf Hatchback from overall fuel efficiency in MPG and its top speed in MPH, to running costs, dimensions, data and lots more 1,6 16V FSI, 85 kW (od 2003) 2,0 16V FSI, 110 kW (od 2003) 2,0 16V FSI EcoFuel, 80 kW (od 2006) Problémy se vyskytují ve spojení s šestirychlostní manuální převodovkou. Také se objevují prasklé hlavy válců, za čímž stojí olej, který se dostal do chladící kapaliny

10 nejčastějších příčin nepravidelného chodu motoru - AutoŽiv

Übrigens, wie auch der 2.0 TDI gegenüber dem 2.0 FSI, ist dieser gegen den 1,6 FSI laut ADAC schon ab 10000 km pro Jahr günstiger. Ich bin aber trotzdem der Meinung, dass der 1.6 den Zahlen. 3,6 FSi 191kw ELEGANCE. 249 999 Kč. DACIA DUSTER 1,6 77KW LPG 2015. 1,6 16V 77kw . takže do vás nikdo nic nehustí. Jakékoliv drobné problémy po koupi jsou ochotní nějakým adekvátním způsobem řešit :-). Poprvé z bazaru a dobrá zkušenost. David Pola ODKAZY Cestovatelé Loudy na cestě. Vážení zákazníci, od 1.12. 2020 disponujeme vlastním servisem na adrese Brněnská 23, Střelice, 664 47. Chcete-li kvalitní servis vašeho vozidla, ne.. Sériová zadní pružina Škoda Octavia 2 Kombi 1Z5Určena pro: - Škoda Octavia 2 Kombi 1Z5 1.6; 09.04 - - Škoda Octavia 2 Kombi 1Z5 1.6 FSI; 02.04 - 10.08 - Škoda Octavia 2 Kombi 1Z5 1.8 TSI; 06.07 - - Škoda Octavia 2 Kombi 1Z5 2.0 FSI; 11.04 - - Škoda Octavia 2 Kombi 1Z5 1.9 TDI; 09.04 - 12.10 - Škoda Octavia 2 Kombi 1Z5 2.0 TDI; 11.05.

VW Passat 3C/CC - 3C5 1

Peugeot historie, současnost, tuning, inzerce bazarů i soukromých prodejců. Peugeot ojeté i nové Všechny informace o produktu Rozvody motoru Rozvodová sada Škoda Octavia III (5E3, 5E5) 1.6 TDI, 2.0 TDI - SKF, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Rozvodová sada Škoda Octavia III (5E3, 5E5) 1.6 TDI, 2.0 TDI - SKF Po modernizaci modelu v roce 2009 se přestaly montovat benzínové motory 3,6 VR6 FSI a 4,2 V8 FSI. O rok později je nahradil 3,0 TFSI ve dvou výkonových verzích. Ojetý vůz Q7 lze doporučit pro jeho vyspělou techniku , bezproblémový vzduchový podvozek, dobré terénní schopnosti a dynamickou jízdu

AutoParts. 26. září 2016 ·. Od tohto týždňa rozbiehame spoluprácu s predajcom autodielov pre všetky automobilové značky Autodielypk, v prípade záujmu o akékoľvek náhradné diely poprosíme kontaktovať, záslepky pre EGR ventil budú dostupné na oboch adresách Bazar, ve kterém najdete ojetá auta přehledně. Vozy podle značek, ceny, stáří, najetých kilometrů - stačí zadat parametry. V bazaru najdete vozy všech značek Škoda historie, současnost, tuning, inzerce bazarů i soukromých prodejců. Škoda ojeté i nové